Transportløsning

Dagslevering af dine varer

Vi har i dag et dagsleveringskoncept, der gør vi har mulighed for at levere og afhente pakker og paller ved dig og dine kunder. Kontakt os gerne og få en snak om dine behov.

Overlad din levering trygt til os

ARQ er din betroede partner, når det kommer til transportløsninger og herunder dagslevering af diverse forsendelser, herunder også skrøbelige og ukurante varer. Vi forstår vigtigheden af at levere disse varer sikkert og til det aftalte tidspunkt, samtidig med at vi opretholder den højeste standard for pålidelighed og god service for vores kunder.

Troværdighed og punktlighed er hjørnestenene i vores virksomhed, og det gælder også for vores dagsleveringstjeneste. Vi tager os af generel håndtering, levering og transport af dine varer, og vi tager os naturligvis også af skrøbelige og ukurante varer. Det gør vi med den største omhu og præcision. I ARQ møder vi altid vores kunder i øjenhøjde og finder de bedste transportløsninger, så alle behov og forventninger bliver indfriet.

fleksibilitet og gode resultater – også med madvarer

Vores fleksibilitet gør os i stand til at håndtere en bred vifte af gods. Vi ved, at enhver forsendelse er unik og kan ligeledes kræve en skræddersyet løsning. Vi tilpasser gerne vores transportløsninger til dine specifikke behov, og vores dedikerede team sikrer, at dine varer bliver håndteret med den største forsigtighed. Det gælder også, hvis du skal have transporteret fødevarer.

ARQ er registeret hos fødevarestyrelsen, hvilket er din sikkerhed for, at dine fødevarer bliver håndteret korrekt og sikkert i forhold til gældende regler. Vi kommer ud til dig og henter fødevarerne og sørger for, de når frem i samme høje kvalitet og til det aftalte tidspunkt. Har du spørgsmål til den måde, vi håndterer varer, fragt af gods og fødevarer, er du altid velkommen til at kontakte os – så finder vi en transportløsning, hvor dine behov bliver imødekommet.

Skal vi snakke om mulighederne?

Hos ARQ kan du få en gratis og uforpligtende snak om dine muligheder som samarbejdspartner.