Om os

ARQ & Kerneværdier

ARQ står for Always Realistic Quality. Dette dækker over et par af vores kerneværdier. Vi tilbyder altid vores kunder realistisk kvalitet, når det handler om vores transportløsninger. Vi bestræber os altid på at yde den bedste service til vores kunder. Herunder har levering til tiden høj prioritet.

Fleksibilitet er også en kerneværdi hos ARQ. Vi bestræber os på at imødekomme dine unikke behov. Vi er, som eksempel, vant til at håndtere skrøbelige og ukurante varer. Vores fleksibilitet strækker sig også til vores evne til at imødekomme ændringer eller uforudsete hændelser undervejs, så du kan føle dig tryg i vores samarbejde.

Nærhed er vigtig for ARQ. Derfor vil du som kunde altid føle dig tryg i vores samarbejde. Vi reagerer hurtigt og forstående, ved henvendelser omkring eksempelvis akutopståede behov.

Mange års erfaring

Hos ARQ tror vi på at tillid og troværdighed har stor værdi for et godt samarbejde. Vi opbygger og opretholder tilliden gennem vores høje serviceniveau, præcision og troværdighed. Du kan have fuld tillid til dine forsendelser bliver håndteret med den største omhu og professionalisme.

Kræfterne bag ARQ har mange års erfaring med at skabe gode, holdbare løsninger inden for både transport og logistik. Så når du vælger os som din logistik- og transportpartner i Aalborg og resten af Nordjylland, får du mere end bare en serviceudbyder. Du får en dedikeret servicepartner, der er fokuseret på at hjælpe din virksomhed på bedste vis.

Logistik og transport er vores passion. Vi ønsker at skabe værdi for vores kunder. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om dine behov og forventninger.

Bag ARQ

Virksomheden er stiftet af Carsten Hoffskov Madsen og Søren Fick.

Carsten har mange års erfaring indenfor branchen og har været ansat i større logistikvirksomheder. Carstens arbejdsområder har tidligere spredt sig fra lagerledelse til chef i verdensomspændende logistikvirksomheder.

Søren har været selvstændig vognmand siden 2005. Dermed har Søren været tæt på kunderne, medarbejdere og samarbejdspartnere igennem en del år.

Vi kommer med hver vores baggrund og erfaringer. Alt dette er til vores kunders fordel. Vi ved at tryghed og tillid er vigtigt. Hos os er I i kompetente hænder og vi sørger altid for at skabe en god dialog og relation.

Skal vi snakke om mulighederne?

Hos ARQ kan du få en gratis og uforpligtende snak om dine muligheder som samarbejdspartner.